Fuarda stant çan firmaları ziyaret ettikten sonra konuşan Milletvekili Hüseyin Şahin, fuarın yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradığını söyledi.

Şahin, "Yapmış olduğumuz yabancı ülke ziyaretlerinde ülkelerdeki potansiyelleri görüp oralarda yatırım yapabiliriyiz noktasına gelmek üzereyiz. Bu çok güzel bunların araştırılıp desteklenmesi konusunda arkadaşlarımızın desteklenmesine ihtiyaç var. Ben her daim yanlarında olacağım destekleyeceğim."

FİNALE AZ KALDI

"Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta ya da sonraki haftalarda Ankara'ya bir ziyaretimiz olacak. Başlamış olduğumuz ve yarısına getirdiğimiz işi finale doğru getiriyoruz. Beklentimiz ve tahmini bizim hedefimiz bahar döneminde yapacağımız fuar zamanında temelini atıyor olmak."

"Çünkü bu kadar hızlı gidiyoruz bu bir niyet, niyet olduğunu altını çiziyorum. Her geçen gün ivmesi yükselen bir şehir kalitesi yükselen bir sektör ve heyecanı yükselen işadamları ve çalışma azmi yükselen bir dinamizm içinde buluyoruz kendimizi."

Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti

YENİ FUAR ALANA TALİPLER ÇIKTI

"3-4 tane sektörden bizde bu fuar alanını kullanmak istiyoruz diye talep geldi. Daha çalışma aşamasında iken bu fuar alanını bizde kullanmak istiyoruz dediler. Bizim fuar tarihinin haricinde kim kullanmak istiyorsa gelip kullanabilir. Yeni fuar alanı Bursa'nın fuar merkezi olacak" dedi.

MEMNUNİYET VAR

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ise "17 Ekim'den itibaren yurtdışı alım heyetlerimiz hem de yurt içi ziyaretçilerimiz ile ilgili fuar katılımcılarımızdan memnuniyet var. İnşallah bu süreci Pazar gününe kadar kazasız belasız tamamlarız ve fuarımızı İnegöl'de üretim yapan üreticilerimiz hem ticari hem de tanıtım anlamında katkı sağlar."

"Bununla birlikte bizde Türkiye mobilya ihracatına katkı sağlarız. Yaptığımız organizasyonların yurt dışı ayağında dönüşünü çok iyi bir şekilde alıyoruz. Fuarımız istediğimiz gidiyor memnunuz" diye konuştu.