Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı

BUGÜN TEOG'DA SON BÖLÜM
Müşerref-Muzaffer Samda Ortaokulu'nda sınava katılan öğrencileri ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Ortaokul 8. sınıflara yönelik yapılan TEOG sınavlarının 1. dönem ve 2. dönem olmak üzere yılda 2 defa yapıldığını söyledi.


MAZERET SINAVLARI 20-21 MAYIS'TA
1. dönem sınavlarının 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapıldığını hatırlatan Bilican, "2. dönem sınavları ise Çarşamba ve Perşembe (bugün) günleri yapılacak.
09.00 da başlayıp 12.00'de biten sınavlar, 3 oturum halinde yapılacak. 2. dönem mazeret sınavları 20-21 Mayıs tarihlerinde yapılacak."
48 OKULDA SINAV VAR
"Müdürlüğümüzce, sınavlarla ilgili her türlü görevlendirmeler yapılarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımız işbirliği ile gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.
Bugün yapılan sınavda, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden sınav olan öğrenciler yarın (bugün) Fen Bilgisi, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dilden sınav olacaklar.
48 okulda gerçekleştirilen sınavlara 3 bin 960 öğrenci katılıyor" diye konuştu.