Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1 Mayıs' vurgusu

Esnaf odalarının olağan genel kurulları Terziler Odasıyla devam ediyor. Esnaf Sarayının toplantı salonunda gerçekleştirilen odanın genel kurulu saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Divan heyetinin seçilmesiyle devam eden kongrede, denetim ve faaliyet raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi.

Dilek temenniler bölümünde konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, "2019'a kadar kalan kısa süre zarfında şehrimiz için en güzel işleri yapmaya çalışıyoruz. Sorumluluğumuzu layığı ile yerine getireceğiz. Oda seçimlerimiz güzellik, birlik, beraberlik ve olgunluk içerisinde geçiyor. Bu bizi mutlu ediyor."

"Bu şehir çok farklı vilayetlerden insanların buluşup yaşadığı bir bölgedir. Bunun yanı sıra huzur, barış ve hoşgörü şehridir. Bu olgunluğunuzdan, hoşgörünüzden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından seçime geçildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde üyelerin oylarını alan mevcut Başkan Selim Malçok, yeniden başkanlığa seçildi.

Malçok başkanlığındaki yeni yönetim ise Selim Özşahin, Meral Aktaş, Ahmet Yemenicioğlu, Yusuf Kuyumcu, Mehmet Yoldaş ve Mustafa Kafalı'dan oluştu. Denetim kurulunda ise İsmail Çalışır, Gökhan Ugan ve Yücel Yılmaz yer aldı.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Selim Malçok "Üyelerimiz için hizmetlerde bulunmak için çabaladığımız süreç içerisinde yaptıklarımızın raporları okundu ve ibra edildi. Siz bizi akladınız, Allah hepinizden razı olsun. Bizim hakkımız varsa helal olsun, siz de hakkınızı helal edin" dedi.