Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) tarafından düzenlenen "Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" 3. Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında Logo dalında Türkiye ikincisi olan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Aziz Çınar, Telif Hakları Genel Müdürü Dinçer Ateş adına Gelirler ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Yurdanur Aybar'ın elinden ödülünü aldı.

YİNE TÜRKİYE DERECESİ

Törende duygularını dile getiren Aziz Çınar;

"Türkiye ikincisi olduğum için çok mutluyum. 2015'te de İrem Ekici arkadaşım Türkiye birincisi olmuştu. Aynı yarışmada iki kez Türkiye derecesi yaptık.

Bizleri yarışmalara hazırlayan edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu'na, okul Müdürüm Abdurrahim Mercan'a, desteklerinden dolayı aileme ve İLESAM'a teşekkür ederim." dedi.

BURSA'YI HAKKIYLA TEMSİL ETTİK

Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, ise şunları söyledi:

"Okulumuz İnegöl'de kültür, sanat, sağlık alanlarında yapılan yarışma ve faaliyetlere katılıyor, her yıl önemli başarılara imza atıyoruz. Edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu'nun danışmanlığında katıldığımız bu yarışmada ikinci kez Türkiye derecesi aldık.

İlimize ve ilçemize kazandırdığımız bu başarıdan dolayı çok mutluyuz. Geçen yıl da katıldığımız yarışmalarda altı öğrencimiz ülke finalisti olmuş, on iki öğrencimiz de il ve ilçe birincilik ve ikincilikleri kazanmıştık.

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu

Aldığımız bu başarı bizi çok mutlu etti. Bu yarışmada gösterdiği başarıdan dolayı öğrencimiz Aziz Çınar'a ve danışman öğretmenine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim"