İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti
İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, yaptığı yazılı açıklamada Filistin topraklarında yaşananları insaniyet namına büyük bir endişeyle izlediklerini ve İsrail’in Müslüman toplum üzerinde gerçekleştirdiği vahşeti kınadıklarını söyledi.

BİZLERİ DERİNDEN ETKİLEDİ
Balakuş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “İsrail kadın, çocuk demeden sivil insanları öldürüyor. Müslüman kardeşlerimize yapılan bu zulüm, savaş bölgesinden binlerce kilometre ötede olmamıza rağmen bizleri de derinden etkilemiştir. Filistin topraklarında yaşananları insanlık adına büyük bir kaygıyla izlerken, İsrail devletinin Müslüman toplum üzerinde gerçekleştirdiği vahşeti kınıyoruz. Elleri kanlı İsrail’in derhal Müslüman halkın üzerinden o ellerini çekmesi için başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere üzer tüm Müslüman ülkeleri de göreve davet ediyoruz. Bu kanlı süreçte gerek insanımız, gerek devletimiz Filistin’in yanında oldu. Ancak vatandaşlar olarak bizler dualarımızla, devletimiz de Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ile İsrail’i durdurmak için daha çok çabalamalıyız. Filistin’i görmezden gelen diğer dünya devletlerinin de gözlerini açmak, Türkiye’nin boynunun borcudur”