RAMAZAN VE SEÇİM DİKKATE ALINDI

Her yıl renkli görüntülere sahne olan ve adeta uçurtmaların birbiriyle kıyasıya yarıştığı bir etkinlik haline gelen uçurtma şenliğinin bu yıl Ramazan Bayramına denk gelmesi, sonraki iki hafta sonunun seçim haftası ve üniversite sınavlara denk gelmesi nedeniyle temmuz ayı sonunda yapılmasına karar verildi.

UÇURTMA ŞENLİĞİ TEMMUZDA

Uçurtma şenliğinin ertelenmesi hakkında açıklamada bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban;

"Yıllardır Hadim Şirketler grubuyla birlikte organize ettiğimiz uçurtma şenliğimizin bu yıl 12'cisini gerçekleştireceğiz. Bilindiği üzere ülkemizde ve pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü Pazar günü Babalar Günü olarak kutlanmaktadır.

Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli

Bu yıl 17 Hazirana denk gelen babalar gününü Ramazan Bayramına denk gelmesi sebebiyle Babalar Gününde gerçekleştirdiğimiz Uçurtma Şenliğini ileri bir tarihe erteleme karara aldık.

Etkinliğimizi sonraki hafta sonunun seçim haftası olması, bir sonraki hafta sonunun ise üniversite sınavlara denk gelmesi nedeniyle temmuz ayı sonunda yapılması noktasında fikir birliğine vardık" şeklinde konuştu.

GÖKYÜZÜNÜ RENGARENK UÇURTMALARLA DONATMAYA HAZIRLANIN

Bu özel günde çocuklarımız ve babalarımıza unutulmaz bir gün yaşatmak için farklı sürprizlerle de karşınızda olacağız diyen Taban,

"Bu güzel etkinliğimizde çocuklarımıza uçurtmalar dağıtacağız. Ayrıca Hadim şirketler grubunun organizesinde pek çok gıda firması ikramlarını dağıtacak. Bu yıl ki uçurtma şenliğimizde de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi birçok ödüllü yarışmamız olacak.

Çocuklarımızın daha eğlenceli vakit geçirebilmesi için farklı etkinliklerimiz olacak. Ailelerimizin oturup pikniklerini yapacağı, babaların ve çocuklarının gönüllerince uçurtmalarını uçurup gökyüzünü rengarenk donatacağı bu özel günde, herkes gönüllerince eğlenecek" diye konuştu.