İmza Töreninde konuşma yapan Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Cüneyt Ekmekçi,

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

"Öncelikle Uğur Yanıkdemir kardeşimiz Kurtuluşspor'a hayırlı uğurlu olsun. 30 yaşında sağ açık mevkiinde oynayan Uğur Yanıkdemi'i Pazarspor'dan genel kaptanımız Olcay İlerinin gayretli çalışması sonucu takımımıza kazandırdık.

O da sağ olsun Kurtuluşspor'u hedefi olan bir takım olarak gördüğü için teşekkür ediyoruz. Bu yıl mücadele edeceğimiz Bal liginde İstiyoruz ki taraftarımız ayrı bir heyecan yaşasın. Her anlamda Kurtuluşspor taraftarının yüreğinin bizimle atmasını istiyoruz. Bizim yüreğimiz nasıl atıyorsa aynı şekilde çarpmasını gönülden arzu ediyoruz" dedi

BÜYÜK CAMİAYA GELDİM

Hedefi olan ve büyük bir camiaya geldiğini belirten yeni transfer Uğur Yanıkdemir, "Profesyonel liglerde uzun yıllar oynadım. Kurtuluşsporun Bal ligi özlemi ve hedefleri olduğu için tercih ettim. İki tarafa inşallah hayırlı olur" dedi.

1987 doğumlu 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Uğur Yankıdemir, futbola 13 yaşında Atiker Konyaspor da başladı. Yaklaşık 11 sezon forma giydi ve bu takımda profesyonelliğe geçiş yaparak A takımda forma giydi. Daha sonra sırasıyla Kartalspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Gazişehir Gaziantepspor, Evkur Malatyaspor, Tokatspor, Arsuz Karaağaçspor 1967, Kocaeli Birlikspor, Kastamonuspor formalarını giydi. Geçtiğimizspor ise Pazarspor formasını başarıyla giyen tecrübeli oyuncu, 23 eylülde başlayacak yeni sezonda Bal liginde Kurtuluşspor forması giyecek.