ÇAĞRIYA KARŞILIKSIZ KALMIYORUZ
UltrAslan İnegöl Temsilcisi Ömer Bekil, maça ilişkin yaptığı açıklamada;
"Tüm ilçe halkının bilgisi üzere 26 Mart Pazar günü İlçe Stadında oynanacak olan İnegölspor - Tokatspor maçı için İnegölspor Amigosu Tevfik Taşkın'ın tüm ilçe halkının maça gelmesi yönünde yapmış olduğu çağrıya karşılıksız kalmıyoruz. UltrAslan İnegöl Temsilciği adına tüm üyelerimizin Pazar günü maça gelmesini arzu ediyor ve ilçemizin takımı İnegölspor'u bu zorlu ve kümede kalma adına büyük önem arz eden zorlu mücadelede yalnız bırakmayacağına inanıyoruz.
BAŞKA İNEGÖLSPOR YOK
"Pazar günü sen ben yok farklı renkler yok herkes Bordo-Beyaz" diyen Bekil; "Herkesin İnegölsporlu olacağından hiç şüphemiz yok. Bizler Galatasaray'ın tüm iç saha ve dış saha maçlarında gerek pankartımız gerek atkılarımızla UltrAslan İnegöl olarak yer alıyoruz. İnegöl'ümüzün adını her alanda her şehirde gururla taşıyor ve tanıtımını yapıyoruz.
Bizler İnegöllüyüz... Bu açıklamasını yapmamıza imkan sağlayan tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkür ediyor, Pazar günkü maça tüm ilçe halkımızı buradan davet ediyorum. Başka İnegöl yok. Başka İnegölspor da yok" ifadelerini kullandı.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu