TFF 2. Lig Beyaz Grupta 9. hafta maçları Pazar günü oynanacak. Hafta içi maçında sahasında lider Sarıyer'e 2-0 kaybeden İnegölspor, bu hafta Hacettepe ile mücadele edecek.

Ankara Ostim Stadında oynanacak olan zorlu mücadele Pazar günü saat 14.30'da başlayacak. Ligde kazanmayı unutan İnegölspor, bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. 8 hafta sonunda topladığı 6 puanla İnegölspor 14'ncü sırada bulunurken; ev sahibi takım ise 11 puanla 10. sırada yer alıyor. Mücadelenin hakemi ise Alim Kandemir.

Teknik Direktör Fatih Akyel, maça ilişkin yaptığı açıklamada; "Takımı toparlamaya çalışacağız. Önümüzde daha bir sürü maç var. 3 puanlı sistemde bu ligde ne olduğu belli olmuyor. Biz 2 tane 3 tane maç kazanma periyodunu mutlaka yakalayacağız. Bunu da yapacağız. Daha sonra yukarılara doğru tırmanacağız. Şuan taraftarımız ve camiamız umutsuz gibi görüyor olabilir bazı şeyleri ama çalışmakla her şey olur. Birlik beraberlik içerisinde mutlaka bu işin üstesinden geleceğiz. Hacettepe maçında da elimizden geleni yapacağız. Mücadele örneğini göstereceğiz. Elimizden geleni yapıp maçtan 3 puanla ayrılmaya çalışacağız" dedi.

PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok

HAFTANIN PROGRAMI

Amed Sportif Faaliyetler-Gümüşhanespor (Seyrantepe Spor Kompleksi)

Keçiörengücü-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (Ankara Aktepe)

Niğde Anadolu-Bayrampaşa (Niğde 5 Şubat)

Hacettepe-İnegölspor (Ankara OSTİM)

Sarıyer-Gaziantepspor (Yusuf Ziya Öniş)

UTAŞ Uşakspor-Ankara Demirspor (Uşak 1 Eylül)

Yılport Samsunspor-Kastamonuspor 1966 (Samsun Yeni 19 Mayıs)

Sakaryaspor-Sancaktepe Belediyespor (Yeni Sakarya Atatürk)

Manisaspor-Eyüpspor (Manisa 19 Mayıs)