Haftanın Son Gününde Altın Ne Kadar? 19 Nisan Altın Fiyatları Haftanın Son Gününde Altın Ne Kadar? 19 Nisan Altın Fiyatları
Bebek, çocuk ve genç mobilyalarında, tasarımları ile trendlere yön veren Çilek, yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de hızla büyümeye devam ediyor. 2014 yılında yurt içinde 25 mağaza açmayı hedefleyen Çilek, bu hedef doğrultusunda en yeni mağazasını Ege Bölgesi’nin önemli illerinden biri olan Uşak’ta açtı.

230 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Çilek tasarımı koleksiyonlar, oda temasında sergileniyor. Böylelikle Çilek mağazasını ziyaret eden anne-baba ve çocuklar, neye sahip olacaklarını görüp, natif kullanım biçimlerini inceleyerek, rahat ve konforlu bir ortamda alışveriş yapabiliyor.

HEDEFLEDİĞİMİZ 25 MAĞAZADAN 14’ÜNÜ AÇTIK
Mağazalaşma stratejisi ile tüm dünyada büyümeye devam edeceklerini söyleyen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, şimdiye kadar 2014 yılı için hedefledikleri 25 mağazadan 14’ünü açtıklarını belirterek, bunlardan birinin de Uşak mağazası olduğunu söyledi. Açtıkları mağazalarda, tasarımlarını oda konsepti ile sergilediklerini ifade eden Talha Çilek, “böylelikle hem ailelere hem de çocuklara daha rahat bir ortamda alışveriş deneyimi yaşatıyoruz” dedi.