Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu
İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldırım, transfer çalışmaları ile ilgili sorulan bir soru üzerine: “Forvet konusuna yoğunlaşmış durumdayız. Forvet olarak sadece Mümin var. Mümin bizim takımımızda olması rahatlatıyor. Adet olarak orada eksiğimiz var. Bir tane daha kaliteli bir santrafor düşünüyoruz. Arayışlarımız sürüyor. Yönetici arkadaşlarımız o konuda çalışma yapılıyor” dedi.

GÜLEÇ FUTBOLU BIRAKTI
Yeni dönemde Metin Akan ve Gökhan Güleç’in planları arasında olmadığını kaydeden Yıldırım: “Gökhan Güleç futbolu bırakıyor. Metin de planlarımıza dahil değil. Biz aç oyuncu arıyoruz. Heyecanını yitirmemiş oyuncu bakıyoruz. Metin iyi bir oyuncuydu ama geçen sene sıkıntılar yaşamış. Ama bu yıl aramızda olmayacak”

İSTEDİĞİMİZ OYUNCULARIN BÜYÜK KISMI ALINDI
Çalışmalara henüz yeni başladıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, istedikleri transferlerin büyük oranda alındığını, genç oyuncuları da gördükten sonra nihai kadro ile ilgili bir karara varacaklarını aktardı. Yıldırım, transfer sezonunun sonuna kadar olası gelişmelerde değerlendirme yapılabileceğini de kaydetti.

ZOR BİR GRUP
Zor bir grupta olduklarını yineleyen Yıldırım: “Yukarısı için iddialı olan çok sayıda takım var. Ama biz kendimize bakıyoruz. İyi takım olmaya çalışacağız. İyi takım olursa bir çok zorluğu aşabiliriz. İnegölspor’un bir çok avantajı var. Biz o avantajları değerlendirmeye çalışacağız: Üst ligi hak eden bir kulüpteyiz. İnşallah sezon sonunda bu hedefe ulaşırız” diye konuştu.

Altyapı konusunda yapılacak çalışmaların sorulması üzerine Şaban Yıldırım, bu konuda önemli çalışmaları olacaklarını vurguladı.