İnegöl'de halk otobüslerine verilen reklamlar, ülke gündeminde büyük ilgi görüyor. Vatandaşın dikkatini çekmek için verilen reklamlara bir yenisi eklendi.

Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu

Otobüsün arkasında bulunan reklam da; 'Namazı dosdoğru kılın, zekatı verin ve rüku edenlerle birlikte siz de rüku edin. (Bakara 43)' ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz aylarda ise 25 yaşındaki Ahmet Özcan, verdiği reklamla faize dikkat çekmişti.

Herkesin dikkatini çeken reklamı kendi maaşıyla yaptıran Özcan, "Bu fikir aklıma sosyal medya aracığıyla geldi. Böyle bir planım vardı. Allah'ın izniyle nasip oldu yaptık. Kendi imkanımla yaptım. Sosyal medyada konuşuldu. Amacım zaten buydu insanlara ulaşmaktı. Hedefim Allahın rızası için sadece tebliğ etmek. Başka da hedefim veya her hangi bir amacım yok. Destek olursa yıllar boyunca bu reklamı yapmak istiyorum. Destek olmasa da kendi imkanımla farklı ayetler hadisler vermeye devam edeceğim. Herkes üzerine düşenini yapsın. Az çok fark etmez. Ahir zamandayız inşallah tebliğ ederek kardeşlerimizi kurtaracağız" diye konuştu.