Alınan bilgilere göre; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İnegöl'de uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen bazı kişilere ait önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle Orhaniye, Yenice ve Sinanbey Mahallelerinde gerçekleştirilen baskınlarda; ekipler evleri narkotik köpeğinin de yardımıyla didik didik aradı.

BİR KİLO ZEHİR YAKALANDI

Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda yaklaşık bir kilogram esrar maddesi ele geçirilirken; iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon sırasında firari olan E.Ç. ve Ü.U., ise akşam saatlerinde yakalandı.

Karakola götürülen zehir tacirleri emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 4 şahıstan E.Ç., B.Ç. ve Ü.U. tutuklanırken, G.Ç., isimli kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KONTROLLER SÜRÜYOR

Narkotik baskının yanı sıra kentin farklı noktalarında 100 polisle yapılan asayiş uygulamasında ise 100'e yakın araç ve 300 şahıs sorgulandı. Metruk binalar ile umuma açık yerler kontrol edildi.