Bursa Valisi İzzettin Küçük, Pazartesi günü İnegöl'e gelerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 4 Şubat'ta şehit olan Tankçı Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül'ün ailesini ziyaret etti. Vali Küçük, taziye ziyareti sonrası İnegöl Belediye Başkanlığına da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi

VALİYİ MAKAMINDA ZİYARET ETMİŞTİ

Beraberindeki İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ve İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali ile birlikte Belediye Başkanlığına gelen Vali Küçük'ü, Belediye Başkanı Alper Taban karşıladı. Başkan Alper Taban, İnegöl Belediye Başkanlığı görevine başlamasının ardından geçtiğimiz haftalarda Vali İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etmişti.

İade-i ziyaret maksadıyla gerçekleştirilen ziyarette, Vali Küçük Başkan Taban'a bir kez daha yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Ziyarette İnegöl'e ilişkin istişarelerde de bulunulurken, Alper Taban kendisini ziyaret eden İzzettin Küçük'e üzerinde İnegöl yazılı bir tablo hediye etti.