VALİDEN İNEGÖL'E ÇIKARMA

İnegöl ziyaretine Bursa Valisi İzzettin Küçük, İlçe Kaymakamı Ali Akça'yı ziyaret ederek başladı. Vali Küçük'ü Kaymakamlık girişinde Akça ile daire amirleri karşıladı.

Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?

Bir süre Kaymakamlıkta kalan Küçük daha sonra İnegöl Belediyesini ziyaret etti. İnegöl'deki ziyaretini son olarak Vali Küçük, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştirdi.

İNEGÖL ÜRETİYOR

Küçük burada gazetecilere yaptığı açıklamada;

"Bugün İnegöl'ü ziyaret ettim. İnegöl Bursa'nın hem ekonomik hem de nüfus olarak en güçlü ilçelerinden bir tanesi. 900 milyon dolar civarı ihracat var, bunun 400 milyon doları tamamen mobilya sektörüne ait. Cari fazla veren çalışkan, güçlü, atılımcı bir ilçe...

Her zaman dünyayı araştıran bir sanayicisi var. Ufku çok geniş ve ileriki senelerde çok daha güçlü bir ekonomisi olacak. Müteşebbis potansiyeli var."

"Şehrin trafik sorununu gözlemledik, bununla ilgili kavşak düzenlemeleri yapılıyor, yeni şeritler açılıyor. Birkaç ay içinde buradaki trafikte önemli bir rahatlama olacak. Park alanlarında bir sorun olduğunu tespit ettik."

OTOPARK YÖNETMELİĞİ DEVREYE GİRİYOR

"1 Ocak 2019'dan itibaren otopark yönetmeliği devreye giriyor. Bu devreye girerken de toplu otopark alanları inşası için Belediye Başkanımızla bilgi alışverişinde bulunduk. Memnuniyetle ilçeden ayrılıyorum. Buradaki güçlü iradeyi, sanayi heyecanını tekrar müşahede ettik. Kendilerini kutluyorum" dedi.

YENİ FUAR ALANIYLA İLGİLİ GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise:

"Sayın Valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle İnegöl ile ilgili konularda her daim bizim yanımızda olmuş ve destek vermişlerdir. Bundan önceki programlarımızda, fuarlarımızda hem mobilya hem de diğer sektörlerle ilgili sorunlarımızda, faaliyetlerimizde ve programlarımızda hep bize öncü ve destekçi olmuştur. İTSO adına kendisine teşekkür ediyorum."

"Ziyaretlerinden dolayı şeref duyduk. Ekonomik konularla alakalı değerlendirmelerimizi yaptık. Yeni fuar alanıyla ilgili de görüş alışverişinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de kendilerinden destek bekliyoruz" diye konuştu.