İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesinde atıl vaziyetteki meydanı yaptığı revizyon ile yeni görünümüne kavuşturdu. İnegöl Belediyesi'nin şehri rahatlatacak meydanlar, otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları ve çocuk parkları üretme adına çalışmaları sürerken, Akhisar Mahallesi'nde vatandaşların talebi üzerine Fatih Caddesi ile 168. Sokağın kesiştiği alandaki meydanda düzenleme çalışması yapıldı.

HALKIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN VARIZ
Atıl vaziyette bulunan meydan, yapılan düzenleme ile modern bir görünüme kavuşurken, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu dün beraberindeki AK Partili yöneticiler ve meclis üyelerinin de katılımıyla alanda incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Adil Kansu, "Bugün Akhisar Mahallemizdeyiz. Yanımızda mahallemizin muhtarı, AK Parti ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyelerimiz var. Hem Akhisar'ı genel itibariyle bir gezerek sorunları tespit etmek adına inceleme yaptık hem de bulunduğumuz meydanda yaptığımız çalışmaları görüp halkımıza da duyuralım istedik. Akhisar'a ciddi hizmetler yapıyoruz. İnegöl'ün merkezine olduğu kadar burada da Bilgi Kültür Evleri, mahalle konakları, çocuk oyun alanları, koruluk alanları... Yeni bir Pazar yeri de yaptık. Kar ve yağmur gelmeden geçtiğimiz hafta itibariyle Pazar yerimiz hizmete sunuldu. Hizmetlerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Halkımızın her türlü sorun ve sıkıntılarını çözmek için varız" dedi.

Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı Özgür Özel’den Şükrü Genç’e çağrı

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Kansu, "Burada düzenlemesini yaptığımız meydan da gerçekten atıl durumdaydı. Burada kullanılmayan eski bir su deposu vardı ve mahalle muhtarımız, halkımız Belediye Başkanımız Alper Taban'dan buranın revize edilmesini talep etmişlerdi. Bizler de bu önerilere kulak vererek gerekli çalışmayı yaptık. Düzenleme yapılan alan yaklaşık 230 m2. 225 m2'si sert zemin ve yanda gördüğünüz gibi çınar ağaçlarımızın etrafını çevirip muhafaza ederek, aynı zamanda burada vatandaşlarımızın oturabileceği şekilde düzenlemeler yaparak çalışmamızı tamamladık. İnşallah mahalle sakinlerimiz burayı güzel bir şekilde kullanacaklar. Yapılan çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum" açıklamalarında bulundu.