Divan Başkanlığını Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama'nın yaptığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları, gelir-gider tablosu, tahmini bütçe ve faaliyet raporu okunarak, ayrı ayrı ibra edildi.

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

Oda Başkanı Vehbi Durgut yaptığı konuşmada;

"İlk toplantıda çoğunluğu oluşturarak kongremizi yapıyoruz. Onun için oda üyelerimize teşekkür ediyorum. Yapılan oylamalarla bizi akladınız. Onun içinde hakkınızı helal edin. Üyelerimiz için elimizden geleni yapmaya çalıştık.

Bundan sonra da yönetim kurulu arkadaşlarımızla oda üyelerimizin menfaatleri için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM

Konuşmanın ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde; mevcut başkan Vehbi Durgut, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Yeni yönetim ise Abdullah Özdemir, Ali Eren, Can Eriş, Cemil Derman, Murat Avaz ve Murat Mestan'dan oluştu. Denetim kurulunda da Kadir Kurhan, Üzeyir Yıldız ve Bilal Altun yer aldı.