1500 ÖĞRENCİ KATILDI
Okuldan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2 gün ve toplamda 6 Seans olarak gerçekleşen sınavda 1500 öğrenci Okyanus Koleji sıralarında ter döktü. Öğrenciler sınavdayken velileri de ikramlıklarla kafeteryada ağırlandı. Hemen ardından konferans salonunda okul tanıtımı yapıldı. Okyanus Koleji tanıtım filmi ile açılış yapılarak, Okul Müdürü Mehmet Baştürk konuşmasında; 'Önceliğimiz iyi bir insan, ahlaklı, terbiyeli, milli manevi ve ahlaki değerlerine bağlı, vatanını milletini canı gibi seven, cennet vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan, büyüklerini sayan, küçüklerini seven bir nesil yetiştirmek amacındayız' dedi.

Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı Okulun resmi maçına seyirci olarak götürülen öğrenci kaleci yapılınca sakatlandı


SORULAR YANIT BULDU
Veliler okul hakkındaki sorularına yanıt buldular. Konferans Salonundan çıkan veliler tanıtımdan etkilendiklerini, okulda yapılan çalışmaları çok beğendiklerini söylediler. Veliler, çocukları akademik, sosyal, kültürel ve ahlaki olarak yetiştirme imkanlarına sahip olan bu okulda öğrencilerinin gönül rahatlığıyla eğitim öğretim alabileceklerini söylediler. Veliler ve öğrenciler sınav sonucunu heyecanla bekleyerek okuldan ayrıldılar"