Son Dakika Altın Fiyatları! 7 Mayıs Güncel Altın Fiyatları Son Dakika Altın Fiyatları! 7 Mayıs Güncel Altın Fiyatları
Konuyla ilgili makamında açıklamalarda bulunan Günaydın, vergi ödeme döneminde meydana gelebilecek sıkışıklık ve ödeme güçlüğü için yaşanabilecek rahatsızlıkları hatırlatmak amacıyla bu açıklamayı gerçekleştirdiğini belirterek: “Ödemelerde vatandaşlarımıza kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi belediyemizle anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkânı sağlanmaktadır. Mükellefler borçlarını belediyemiz www.inegol.bel.tr adresli web portalımız üzerinden öğrenebilecekleri gibi, ödemelerini de güvenli bir şekilde “t-belediyecilik” hizmet ağımızdaki 0 224 715 40 00 telefon hattı üzerinden de yapabileceklerdir. Süresi içerisinde ödeme yapmayanlar hakkında 6183 sayılı amme alacakları tahsili usulü hakkında kanun çerçevesince icrai işlem yapılacağı bilinmelidir” dedi.

ZAMANINDA ÖDEYENLERE TEŞEKKÜR

“Vergi ödemelerinde her zaman gerekli hassasiyeti gösterip zamanında ödeme mükellefiyetlerini yerine getiren vatandaşlarımız, belediyemizin kamu hizmetlerini kesintisiz yerine getirmesinde büyük destek sağlamaktadırlar” diyen Günaydın, ödemelerini zamanında tam ve eksiksiz yerine getiren vatandaşlara bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

HİZMET SÜREKLİLİĞİ İÇİN

Günaydın, son olarak Belediye hizmetlerinin sürekliliği ve devamlılığının, ilçe halkının yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmesiyle mümkün olacağını kaydetti.