1500 ÇALIŞAN KATILDI

Weltew Home'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği iftar programına 1.500 çalışan katılım gösterdi.

Program da çocuklara yönelik hacivat, karagöz oyunları ve sihirbazlık gösterileri de yapıldı. Ayrıca canlı Sanat Musikisi program boyunca seslendirildi.

BİRLİKTE OLMAK GÜZEL

Programda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı;

''Çok değerli çalışma arkadaşlarım, Weltew ailesinin değerli üyeleri,öncelikle Ramazan şerifinizi kutlarım. Rabbim nice Ramazanlara çıkarmayı nasip etsin inşallah. Mubarek Ramazan aynının son günlerine gelirken yaşadığımız bu güzel akşamda sizlerle ve sizlerin yakınlarıyla bir arada olmanın gururunu yaşıyorum.

İYİ Parti’de üst düzey istifa! İYİ Parti’de üst düzey istifa!

BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Böyle bir aileye sahip olduğum için gururluyum, mutluyum , sevinçliyim, heyecanlıyım yıllardır bu heyecanı hiç kaybetmeden , nasıl ticarete başladığım ilk günlerdeki yani 21 yaşındaki heyecanım varsa, aynı istekle Weltew firmasını Dünya markası yapmak için çalışıyorum.

BİRLİKTE BAŞARIYORUZ

Biliyorum ki bu bu çalışma yolculuğunda en büyük pay siz çalışanlarımızındır. Sizlerin desteği, emeği olmazsa hedeflerimizden çok uzakta kalırız. Bugüne kadar Weltew'in tüm çalışanları farklı oldunuz , özverili, azimli, samimi, sabırlı oldunuz. Bundan sonrada aynı heyecanı sizlerden bekliyorum.

Seçimlerimizin , Ülkemize hayırlı olmasını Cenabı Allahtan niyaz ederim. Ramazan bayramınızı canı gönülden kutlar , tüm sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı , mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim'' diye konuştu