EVET, İÇİN GELDİ

Eski BBP Genel Başkanı, 63. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu referandum çalışmaları kapsamında İnegöl'e geldi.

NEDEN EVET DEMELİYİZ?

Aliya Düşünce Derneği'nin düzenlediği 'Neden Evet Demeliyiz" konferansına katılmak için ilçemize gelen Topçu, Kaymakam Ali Akça'yı makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile dernek yöneticilerinin katıldığı ziyarette, Topçu'ya Kaymakam Akça tarafından İnegöl hakkında bilgiler verildi.

İNEGÖL ÇİÇEK BAHÇESİ

'İnegöl bizim için çiçek bahçemiz' diyen Topçu,

"Sanayinin ve tarımın adeta başkenti. Ebru bir kere yapılır bir daha bozulmaz. İnegöl'ün ebru benzetmesindeki kastımız budur. Binlerce yıldır her etnik köken, ay yıldızlı albayrak altında bir ve beraber yaşıyor."

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

BU BİR İSTİKLAL SAVAŞIDIR

"16 Nisan tıpkı 15 Temmuz gibi siyasi istiklal savaşıdır. Evet, verenler cennetlik, hayır verenler cehennemlik diye bir şey yoktur.

Bu, hayır tarafında duran FETÖ ve PKK sözcülerinin yapmış olduğu toplumu kamplaştırmak için bir iftiradır. Hayır, oyu verenler de demokratik hakkını kullanacaklar" dedi.

HAYIR HEDEFİNE KİMİNLE GİDİYORSUNUZ?

Hayır, oyu veren vatandaşlara seslenen Topçu,

"Ay yıldızlı bayrak altında kıyamete kadar beraber yaşama kararlılığında olan vatandaşlarımız!

Hayır, verebilirsiniz, ama sağınıza solunuza bir bakın bakalım, kiminle o hedefe gidiyorsunuz? Terör örgütlerine ne oluyor da 'Tayyip Erdoğan'ın kafasını yüzde yüz hayır diyerek duvara vuracağız' deniliyor.

Vatandaşımızın kimlerle durduğunu bilmesi gerekir. İnşallah 16 Nisan milletimizin geleceği değil sadece medeniyet coğrafyamızın geleceği içinde hayırlara vesile olacak.

EVET İLE BU İŞTEN HAYIR ÇIKACAK

Bu işten hayır çıkacak inşallah. Onların hayırsız hayırı değil. Hayır değil hayır çıkacak inşallah. İnşallah 16 Nisan bu milletin evlatlarına güveni, huzuru, refahı getirir" diye konuştu.

TESBİH HEDİYE ETTİ

Ziyaret anısına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kaymakam Ali Akça'ya özel yapım tesbih hediye etti.

Ziyaret için Topçu'ya teşekkür eden Akça ise koltuk figürünün olduğu hediye takdim etti. Topçu, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a da bir ziyaret gerçekleştirdi.