Edinilen bilgiye göre; Fatih Mahallesi Güzelyurt Caddesinde ikamet eden Sema Özdemir, yakalandığı amansız hastalık sonucu 12 gün önce hayatını kaybetti. 5 çocuk annesi Sema Özdemir'in vefat etmesi sonucun torunları ile baş başa kalan Gülperi Özdemir, 5 çocuğun bakımı konusunda büyük zorluk çekmeye başladı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine Özdemir ile irtibata geçen İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekipleri, ikamete giderek aile ile görüşüp incelemelerde bulundular.

DESTEK BEKLİYORUM
Olayı anlatan anneanne Gülperi Özdemir, "Kızım Sema Özdemir yakalandığı hastalık nedeniyle 12 gün önce yaşamını yitirdi. Eşi de çocuklara bakmadığı için 5 torunumun bakımı bana kaldı. Ben de bakım konusunda çok büyük zorluk çekiyorum. Bu konuda yetkililerden destek bekliyorum" dedi.

Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu

Anneanne Gülperi Özdemir, eşi Ahmet Özdemir'in şeker hastası olduğunu, 1 haftadır İnegöl Devlet Hastanesi'nde yatılı olarak tedavi gördüğünü, eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Şaban Özdemir'in engelli olduğunu, Evde Bakım Hizmetlerinden faydalandığını, 3 ayda bir engelli yakını yardımı aldıklarını ve engelli Şaban Özdemir'in bakımını kendisinin üstlendiğini ifade etti.

Özdemir ile yapılan görüşmede, kendisine İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü hizmetlerinden bahsedildi. 16 yaşındaki torunu Cengizhan Özdemir'in ortaokuldan sonra eğitimine devam etmediği anlaşılırken eğitim tedbirinin alınmasını konusunda çalışma yapılacağı, diğer çocukların ve ailenin bulunduğu kriz durumundan ötürü aileyi kapsayacak şekilde danışmanlık tedbiri, aynı zamanda çocukların aile yanında ekonomik olarak destek hizmetinden faydalandırılacağı öğrenildi.