Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Yargı Akademi kurucusu Emre Tığlı yaptığı açıklamada;

"2016 yılından bu yana kurduğumuz deneyimli ve uzman kadromuzla KPSS, ALES, DGS, AÖF gibi alanlarda yargı akademi ailesi olarak birçok başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarının verdiği özgüvenle 2018 yılında bu alanların ardından YKS, YKS (dil) ve YDS alanlarında da başarıya ulaşmak istiyoruz."

YKS (DİL) VE YDS ALANLARINDA BİR İLK

"İnegöl halkı için YKS (dil) ve YDS alanlarında bir ilke imza atıyoruz. Öğrencilerimizin en değerli şeyi olan 'zamandan' tasarruf etmek yolunda geçecek zamanı ders çalışmaya dönüştürmek adına yaptığımız bu projenin İnegöl'deki öğrencilere faydalı olacağını düşünüyoruz.

Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

Bunun için alanında uzman kadromuz ve köklü yayınlarımızla başarıya tek seferde ulaşmak isteyen tüm öğrencilerimizi İnegöl Yargı Akademi'nin bir ferdi olmaya bekliyoruz."

SEMİNERE DAVET

"Yargı Akademi ailesi olarak 3 Şubat cumartesi günü YKS (yeni sınav sistemini tanıtma ve sınav motivasyonu) konu başlıklı etkili uzman psikolog ve üniversiteden akademisyenlerin katılacağı bir seminer yapıyoruz. Tüm öğrencilerimizi ve onları başarıya ulaştırmada en çok isteyen ve çabalayan velilerini bekliyoruz" dedi.