DARBEDEN DEMOKRASİYE

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü'nün "Darbeden Demokrasiye: 15 Temmuz Demokrasi Zaferi" konulu ortaöğretim öğrencileri kompozisyon yarışmasının İnegöl elemesinde Ayşegül Çakır;

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Türkiye genelinde düzenlediği "15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi Destanı" konulu Kompozisyon Yazma Yarışmasının İnegöl ilçe elemelerinde ise Selime Atabey ilçe birinciliği kazanarak Bursa'da yapılacak il elemelerine katılma hakkı kazandı.

Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler

ÖNCELİĞİMİZ 15 TEMMUZ

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Abdurrahim Mercan;

"Okul olarak kültürel faaliyetlerde öncü bir okul konumundayız. Her yıl aldığımız başarılı sonuçlara bu yıl da yenilerini katıyoruz.

Özellikle 15 Temmuz konulu yarışmalara katılarak öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmelerine katkı sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yeni yarışmalara katılım çalışmalarımız sürüyor.

Yarışmalara öğrencilerimizi hazırlayan okul müdür yardımcım ve edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu'na teşekkür ederim. Kendisinin danışmanlığında son on yılda yüzü aşkın başarıya imza attık.

Öğrencilerimin başarılarının devamını dilerim. Öğrencilerimizin başarısını para ödülüyle pekiştireceğiz. Yarışma şartnamesi gereği öğrencilerimizin başarılarını okul sitemizde ve yerel basınımızda duyuracağız" dedi.

HEDEF ÜLKE FİNALLERİ

Dereceye giren öğrencilerden Selime Atabey ise şunları söyledi:

"Aldığımız bu başarıdan dolayı çok mutluyum. Daha önceki yıllarda da Metin Kürümoğlu hocamızla Türkiye, Bursa, İnegöl başarıları elde ettik.

Kendisine ve okul müdürüme bize katkılarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah Bursa elemelerini de aşarak ülke finallerine kalırız"