Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Huzurevi binasının arka kısmında bulunan alanın huzurevi sakinleri için düzenlendiğini söyledi.

ESKİ BİNA YIKILDI

Eski Huzurevi binasının yıkıldığını anımsatan Başkan Aktaş, "Binamız artık ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Bina yıkıldı ve yerine Halk Sağlığı Merkezi yapılacak.

Huzurevi sakinlerimizin daha rahat ve huzurlu bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri adına belirli mekanlar oluşturmaya çalışıyoruz."

Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir? Özgür Demirtaş kimdir ve aslen nerelidir?

SÜS HAVUZU YAPILACAK

"1000 m2 alan üzerine planlanan çalışmada, oturma ve yürüyüş alanı, 350 m2 yeşil alan, 25 m2 süs havuzu ve 90 m2'lik fitness alanımız olacak. Bitkilendirme çalışmalarımız da olacak.

Amaç yaşlılarımızın rahatını sağlamak. Ahşap banklar koyarak oturma dinlenme alanları oluşturulacak. Fitness ve yürüyüş alanının zemini için kauçuk döşeme yapılacak."

MALİYETİ 85 BİN TL

"85 bin TL'lik bir maliyeti var. Ama biz bunu toplu yaptığımız bir ihale kapsamında hallediyoruz. Bundan sonra Cerrah Mahallesi'ndeki meydan çalışmamız var.

Cerrah'ın girişi komple değişecek, muazzam bir Cerrah olacak. Bununla birlikte Akhisar'daki koruluk alanı düzenleme çalışmaları yapılacak."

ESKİ BAŞKANIN İSMİ VERİLECEK

"Yine Erenler Camii tarafındaki bizim büyük parklarımızdan birisi. Şuan 90 küsur yaşlarında olan eski belediye başkanımız Kemal Özkan'ın ismini vereceğimiz çok güzel bir mahalle parkımız olacak. İnşallah onu da hayata geçirmiş olacağız" diye konuştu.