Başkanı Adem Demirel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Eski İl Başkanımız Cemalettin Torun'un istifa etmesinden sonra Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sayın Ayhan Salman'ın il başkanlığına atanması bizleri ziyadesiyle memnun ve mutlu etmişti.

Dün'de Sayın Ayhan Salman'ın başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda İnegöllü 4 kişinin bulunması gerek ilçe teşkilatımızı gerek İnegöl'lü hemşerilerimizi memnun etmiştir. "

İNEGÖL İÇİN OLUMLU BİR GELİŞME

İl yönetiminde İnegöllü isimlerin de yer almasının olumlu bir gelişme olduğunu söyleyen Başkan Demirel:

"Gerek eski ilçe başkanımız Bülent Temelli, gerek Halide Serpil Şahin hanımefendi, gerekse Saadettin Cangül ve Gül Başkan'ın Bursa İl yönetiminde bulunması İnegöl için olumlu bir gelişmedir.

İnanıyorum ki İl Başkanımız ile birlikte yönetime giren 4 arkadaşımızda Bursa'ya ve İnegöl'e hizmet etme konusunda özveri ve gayretle çalışarak İnegöl'ü en iyi şekilde temsil edeceklerdir.

Ben Sayın Ayhan Salman başkanımızın önderliğinde kurulan yeni yönetim kurulunun ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum, yeni seçilen il yönetimine başarılar diliyorum. " diye konuştu.

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı