Fatih Cami ve Yeniceköy Merkez Cami'sinde gerçekleştirilen proje 5 hafta sürecek.

Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mustafa Coşkun, projenin uygulandığı camileri, Başkan Yardımcıları Sinan Aydın, Emir Akıskalı, Cihan Sevinç, Oğuzhan Uslu, Yönetim Kurulu Üyeleri Said Coşkun, Yusuf Sert, Ömer Faruk Kılıç, Emre Barışman, Samet Kızılarslan, Burhan Doğan, Burak Helvacı, Fatih Arıcı, Fatih Ortakçı, Yunus Işık, İbrahim Turan ve MÜSİAD İnegöl Şube Sekreteri Emin Süküt ile birlikte ziyaret ederek, öğrencilere ikramlarda bulundu.

BU YAZ CAMİDEYİM

Başkan Mustafa Coşkun yaptığı açıklamada,

'Bu Yaz Camideyim' Projesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapıldığın ifade ederek, projenin amacının dinini ve milletini seven nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

PROJE SONUNDA HEDİYELER VAR

Projenin 5 hafta süreceğini belirten Coşkun,

"Projenin bitiminde belirlenen kategorilerde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Yarınımız olan çocuklarımızın ufku geniş, değer yargıları ve kültürleriyle, inançlarıyla barışık bir nesil olmasını arzuluyoruz."

CAMİ KÜLTÜRÜ YAYGINLAŞMALI

"Amacımız camilerin halkla bütünleşmesi, cami kültürünün yaygınlaşması ve toplumun ibadethanelerle kucaklaşmasını sağlamak.

Bu çalışmanın yapılmasında destekleri olan İlçe Müftüsü Kazım Güzel'e teşekkür ederiz. Bu Yaz Camideyim' projesi, Türkiye genelinde gerçekleştiriliyor" dedi.

Diyanet'in 5 yıllık stratejik planı ortaya çıktı Diyanet'in 5 yıllık stratejik planı ortaya çıktı