Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Talha Öziş, şunları söyledi:

"Biz görevde olduğumuz sürece A takıma altyapımızdan oyuncu kazandırmak istiyoruz. Kazandıramadığımız oyuncuları yine profesyonel diğer ekiplere kiralık verip yine profesyonel futbol yaşantılarını sürdürmelerini istiyoruz ve onları takipte edeceğiz. Bu tip oyuncularımız ileride olacak. Ben Selimcan Temel ve Ömer Faruk Taş kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca 2 kardeşimizin çok önceleri Osmaniyespor altyapısındaydılar. Osmaniyespor'a da İnegölspor'a bu tip oyuncuları kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz."

Stoper Ömer Faruk Taş ise,"4 yıldır İnegölpsor altyapısındayım. Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Hak ettiğimi de aldığımı düşünüyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun. Stoper mevkisinde görev yapıyorum. Bu formayı en iyi şekilde taşıyacağıma da herkese söz veriyorum. Öncelikle aileme ve bize burada destek çıkan hocalarımıza, yöneticilerimize ve herkese çok teşekkür ediyorum."dedi.

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

Orta Saha Oyuncusu Selimcan Temel ise "6 yıldır İnegölspor altyapısındayım. Osmaniyespor'dan çıkmayım. Profesyonelliği bize layık gördükleri için İnegölspor'a çok teşekkür ediyorum. Armanın hakkını vermeyi düşünüyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız."ifadelerini kullandı.