Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"
Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Yenicespor Kulübü Başkanı Sebahattin Göztepe, “Yenicespor Kulübü olarak yönetimdeki arkadaşlarımız ile bugüne kadar Yenicespor’un nereden nereye geldiği, neler yaptığı, ne noktada olduğunu paylaşmak üzere Başkanımızı ziyarete geldik. Bizleri yoğun programlarına rağmen kabul ettikleri için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Aktaş ise, Yenicespor kulübü başkan ve yönetim kuruluna hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, yeni sezon sürecin başladığını hatırlatarak, gelecek sezonun kendileri için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

SPORA ÖNEMLİ YATIRIM VAR
“İnegöl’ümüzdeki önemli amatör kulüplerden bir tanesi olan Yenicespor, bu senede önemli başarılara imza atacaktır. Temennimiz, ümidimiz o yönde” diyen Aktaş; İnegöl’ün ekonomik, ticari ve sosyo-kültürel açıdan çok renkli, hareketli bir şehir olduğunun altını çizdi. Sportif anlamda da özellikle futbol başta olmak üzere önemli kulüplerin, spor adına önemli çalışmaların ve önemli yatırımların varlığına dikkat çeken Aktaş konuşmasının devamında; “Yenice her ne kadar belediyeden mahalleye dönüşmüş olsa da, nüfusu, yoğunluğu itibariyle diğer yerleşim birimlerine göre daha aktif bir yerleşim yeri.”

“Bu noktada Yenicespor’un da önemli çalışmaları gayretleri var. Aslında bizim bu noktada son birkaç yıldır kanunu beklemeden ufak tefek bazı desteklerimiz, katkılarımız da oldu. İnşallah yeni dönemde de Yenicespor’un başarılı olması adına kanuni çerçevede yapılması gerekenleri hayata geçirmeye çalışacağız” diyerek yönetimde görev alanlara maddi ve manevi fedakârlıklarından dolayı teşekkür etti.

YÖNETİCİLİK KOLAY DEĞİL
Spor yöneticiliğinin kolay bir iş olmadığını, fedakârlık gerektirdiğini vurgulayan Aktaş, “Dolayısıyla kendileri zora talip oldular. Kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu vesile ile yeni sezonda hem Yenicespor’a, hem de diğer tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.