Amatör Küme 4. Grupta yer alan Yenicespor sahasında Özlücespor'u ağırladı. Rakibin 2-1 önde olduğu maçın 80. dakikasında Özlücespor'un kalecisi Yenicespor'un takım kaptanı Kenan Evren'e sert müdahalede bulunarak, oyuncunun ayağının kırılmasına sebep oldu.

Bu hareket sonrası futbolcular arasında tartışma çıktı ve maç devam tatil edildi. Maçta çıkan olaylara ilişkin Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, aldığı skandal karar sonrası Burak Işıklar'a 10 maç, Emrah Akkoyun'a 11 maç, Abdussamet Özcan'a 6 maç, Caner Albay'a 6 Maç ve Enes Arslan'a ise 6 maç müsabakadan men cezası verdi.

Ayrıca yönetici Zekeriya Balkan'a 105 gün hak mahrumiyeti ve 2 maç saha kapatma cezası da verildi.

Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor

Ayağı kırılan Kenan Evren yaptığı açıklamada;

"Olanların savunulacak bir tarafı yok, yanlıştı olmaması gerekiyordu. Fakat bu olayların başlamasına sebep kalecinin herhangi bir ceza almaması yaptığı etik dışı davranışların ne hakem ne gözlemci tarafından cezalandırılmaması nasıl kabul edilir. Yazıklar olsun. Sizleri Allaha havale ediyorum..." yazarak tepkisini dile getirdi.

Öte yandan Özlücespor başkanı Tayfun Sertkaya, ayağı kırılan Evren'i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.