Yenişehir ilçesine yapılacak 86 yatak kapasiteli hastanenin temeli Bakan Mehmet Müezzinoğlu tarafından atıldı. 33 milyona mal olacak hastanenin 23 Nisan 2018 tarihinde açılması planlanıyor. Hastanede 14 tek ve 28'i çift kişilik oda bulunacak. Kadın doğum, dahiliye, genel cerrahi, üroloji, çocuk hastalıkları, KBB, göz, ortopedi, FTR, nöroloji, kardiyoloji, dermatoloji, psikiyatr, göğüs hastalıkları, alerji poliklinikleri ile toplam 20 poliklinik olacak.

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!


DNA ANALİZİ YAPILMALI
Temel atma öncesinde konuşan Müezzinoğlu, geçmiş yıllarda yaşanan sağlıktaki sıkıntılara işaret etti. CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a tepki gösteren Müezzinoğlu, "Çıkmış, 'Yüzde 65 evet çıkarsa, Samsun'a, Amasya'ya, Sivas'a ve Dumlupınar'a giderek onları İzmir'den denize dökeriz' diyor. Bu nasıl ihanettir, nasıl bir mayadır? Ben bu kişin DNA analizinin yapılmasının gerektiğine inanıyorum. Ya Yunanı mı döküyorsun? Bu yüzde 65 kim? O yüzde 65 milletin asli unsurlarıdır. Anadolu'dan, Balkanlar'dan gelmiş, vatanım diyen, milletim diyen, tek devlet diyen bir anlayışın mensuplarını sen kim oluyorsun da İzmir'den denize dökeceksin? Bu, akıl sağlığı yerinde ise, emperyalist güçlerin maşası olmanın dışında bir şey değildir. Bu CHP zihniyeti milletten korkuyor. Milletin değerlerinden, dik duruşundan korkuyor. Daha sonra da utanmadan, sıkılmadan 'Denize dökeceğiz' diyor. Hadi buyur. Bursa, Amasya, Sivas burada. Hadi gel, elinden tutan mı var? Gel bakalım kimi nereye döküyorsun" diye konuştu.
Müezzinoğlu, "Bu yüzde 35 bile seni bir kaşık suda boğar. Bu kadar zihin özürlü, DNA'sında ve mayasında bozuk olan bir anlayış olabilir mi? Sonra neden millet CHP'ye yaklaşmıyor diyorlar" dedi.