Hadim Alışveriş Merkezleri'nin, Yenişehir, Yenigün Mahallesi, Orhan Caddesi üzerinde yeni mağazasının açılışı, 9 Aralık Cumartesi günü düzenlenen törenle yapıldı.

Yenişehir Protokol üyeleri, Hadim AVM Yönetim Kurulu ve Yenişehir halkının katılımı ile gerçekleşen açılışta konuşan, Hadim Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk, Yenigün Mahallesi'ne şube açmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, müşterilerine 1999 yılından bu yana gıda ve perakende sektöründe hizmet verdiklerini söyledi.

MÜŞTERİYE KALİTELİ HİZMET

Kaliteli hizmet anlayışıyla yüz binlerce müşterisiyle güvenilir ulusal marka olma hedefine doğru hızla ilerlediklerini aktaran Coşkun Baştürkç

Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde Bakan Işıkhan Açıkladı"Kişi başı milli gelir tarihin en yüksek seviyesinde

'' Hadim alışveriş merkezleri her noktada hizmet standardı sağlayarak müşterilerine en iyi hizmeti en kaliteli şekilde veriyor. Her yıl müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini ön planda tutarak yatırımlarına devam eden Hadim Alışveriş Merkezleri 2017 yılı itibariyle 18.yılını kutluyor.

Yeni şubemizin mahallemize hayırlı olmasını temenni ederek, açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran protokol üyelerimize ve Yenişehir Halkımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu.