Başkan Aktaş yaptığı açıklamada;

"Her camiinin bahçesinde tuvalet vardır. Ama İshakpaşa camisinde yapılan tuvaletin yanlış yerde olduğunu öncelikle söylemek isterim. Amacım burada Recep Altepe başkanımızı ve ekipteki arkadaşlarımızı eleştirmek değil. Vatandaşlarımızın söylemlerini önemseyip bizde mümkün olduğu kadar ilgili yerlere iletiyoruz. Proje Koruma kurulundan geçmiş bir proje. Koruma kurulunu da anlamakta zorluk çekiyorum."

"Gelen eleştirileri Recep başkanımıza ve genel sekreter İsmail beye ilettik. Ekip yerinde incelemeler yaptı. İşin iki boyutu var. Özellikle cami bahçesinde oluşturulan tuvalet. Yeşilin azalması, ve çalışmanın gecikmesi. Bir an evvel oraların toparlanması gerektiğini ilettik kendilerine. Tuvalet şimdi oradan kaldırılıyor."

Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı

"Tarihi bir mekanın bahçesinde konuşlandırılacak böyle bir tuvalet rahatsızlık yarattı. Kolay değil böyle projeleri hayata geçirmek. Vatandaşlarımızda eleştirileri ortaya koymaları da en doğal hakları" şeklinde konuştu.