Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli

Kemalpaşa Mahallesi Konak Sokak üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğünün polis lojmanları yıllardır atıl vaziyette bekliyor.

Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin kullandığı lojmanlar, yapılan deprem incelemesinin ardından olumsuz rapor çıkınca boşaltıldı. Yıllardır kullanılmayan lojmanlar, kaderine terk edilmiş halde duruyor

2 bloktan oluştan 3 katlı lojmanlar, durumundan dolayı mahalle sakinlerini huzursuz ederken; depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan evler yıllardır yıkılmayı bekliyor.

Kapıları ve camları kırılan, içerisi harabeye dönüşen lojmanlar, ilgisizlik ve sahipsizlik yüzünden adeta çöplüğü andırıyor. Bir zamanlar polislerin aileleriyle yaşadığı lojmanlar, kötü niyetli amaçlarla kullanıldığı bildirildi.

Metruk haldeki binaların çevresi ise atılan çöplerden dolayı çöplüğe dönmüş halde. Bir zamanlar polislerin ikamet ettiği lojmanların bu görüntüsü görenlerin aklına 'Acaba burası ne olacak?' sorusunu getiriyor.

Bu arada yıkım kararı alınan lojmanların ya biran önce yıkılmasını ya da gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istediler. Binalara yazılan yazılar ise dikkat çekiyor.