ÖDÜLÜNÜ ANKARA'DA ALDI

Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından düzenlenen 8. Alkışı Hak Edenler Ödülleri Ankara Altınpark Anfa Expo Center'da sahiplerini buldu.

Farklı kategorilerde başarılı çalışmaları ile öne çıkan isim ve kurumların ödüllerine kavuştuğu ödül törenine, siyaset, spor, sanat ve medya camiasından çok sayıda davetli katıldı. Sosyal Belediyecilik alanında Yılın Alkışı hak eden Belediye Başkanı ödülünü almak için Ankara'ya giden Belediye Başkanı Alinur Aktaş:

" Aldığımız bu ödülün bizim için büyük bir anlam ifade ettiğini özellikle belirtmek istiyorum. Aldığımız her ödülün bizleri şehrimizin kadir şinas insanlarına karşı duyduğumuz sorumluluk duygusunu bir kat daha arttırdığını ifade etmek istiyorum" dedi.

"DAİMA MİLLETLE, SONSUZA KADAR MİLLETLE"

Farklı kategorilerde ödüllerin dağıtıldığı 8. Alkışı Hak Edenler ödül programının açılış konuşmasını yapan Uluslararası Radyocular Birliği(IRU)Genel Başkanı Yusuf Erbaş; "Ülkemizde eleştirmenin kolay alkışlamanın unutulduğu ortamlarda, biz Alkışı Hak Edenlere hakkını teslim ederek, güzel geleceğimiz için sinerji oluşturuyoruz dedi. Radyocuların toplumsal yapının mihenk taşlarından olduğunun altını çizen Erbaş; Bizler toplumsal psikolojiyi yönlendiren, hayatın eğitim okulunun birer neferleriyiz. Bu bağlamda, her radyo severin bir vatansever olduğuna da inanmaktayız. Çünkü bizler 'daima milletle, sonsuza kadar milletle!' vizyonuyla çalışan bir yapıyız" dedi.

YILIN ALKIŞI HAK EDEN BELEDİYE BAŞKANI

Uluslararası radyocular Birliği (IRU) tarafından düzenlenen 8. Alkışı Hak Edenler ödül programında, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal belediyecilik alanında Aile Danışma Merkezi ve Engelliler Bakım Evi projesi ile ödüle layık görüldü.

Ödül törenine bizzat katılan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ödülünü aldıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında;

"Böylesi anlamlı ve özel bir ödüle layık görüldüğüm için Uluslararası Radyocular Birliği'ne teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Aldığımız bu ödülün bizim için büyük bir anlam ifade ettiğini özellikle belirtmek istiyorum.

Aldığımız her ödül bizleri şehrimizin kadir şinas insanlarına karşı duyduğumuz sorumluluk duygusunu bir kat daha arttırdığını ve gönül bağı ile bağlı olduğumuz şehrimize olan hizmetlerimizi daha da ileri noktalara götürme adına hareket ettiğimizi de özellikle buradan ifade etmek istiyorum" dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Uluslararası radyocular Birliği (IRU) tarafından düzenlenen 8. Alkışı Hak Edenler ödül programında farklı kategorilerde başarılı çalışmaları ile öne çıkan isim ve kurumlarda ödüllerine kavuştu.

Onur Ödülleri Kategorisinde Yılın Alkışı Hak eden Bakanlığı Tecrübe Konuşuyor! İçimizdeki Kahramanlar Projesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı adına Akif Çağatay Kılıç'a verilirken,

15 Temmuz Milli Duruş Onur Ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, 15 Temmuz Milli Duruş Onur Ödülü Sanatçı Orhan Çakmak'a uygun görülürken,

Manisa Yunus Emre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye şehircilik alanında yılın alkışı hak eden belediye başkanı ödülü,

Spor alanında Yılın Alkışı Hak eden Bayan Sporcusu Şampiyon Ralli Pilotu Simin Bıçakçıoğlu'na,

Alkışı Hak eden Tv Dizisi Diriliş Ertuğrul adına yapımcı Mehmet Bozdağ'a ve Yılın Alkışı Hak eden Haber Ajansı da İhlas Haber Ajansı (İHA) oldu.

Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı