Eğitim başarıları ile gündemden düşmeyen İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu, sosyal faaliyetleri ve sportif başarıları ile de dikkat çekiyor.

Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Bursa'yı temsilen eden İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu, Eskişehir'de grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyon oldu.

RAKİPLERİNE FARK ATTI GOL YEMEDİ

İnegöl Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu Futbol takımı, Eskişehir Abdurrahman Temel sahasında oynanan müsabakalarda, ilk gün Afyon temsilcisini 2-0,ikinci gün Balıkesir temsilcisini 5-0 ve son gün Kütahya temsilcisini 3-0 yenerek, hiç gol yemeden grup birincisi oldu ve yarı final grubuna kalmayı başardı.

4 BÜYÜKLERİN TAKİBİNDE

Okul Müdürü Hüseyin Albayrak, Eskişehir'de öğrencilerinin şampiyonluk sevincine ortak olurken, 4 büyük takımın alt yapı sorumlularının, Nuri Pakdil'in sporcularını takibe aldığı öğrenildi.

Elde ettikleri başarıyı değerlendiren Nuri Pakdil İHO Beden Eğitimi Öğretmeni Melik Özmen;

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!

"Bu hafta içerisinde çekilen kuralar sonucu okulumuz yarı final grubu için 10-14 mayıs tarihleri arasında; Burdur ilinde yer alacak ve oradan Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına kalarak Trabzon'da yapılacak final grubuna kalmaya çalışacak... Kulüp-okul iş birliğinde özellikle Kafkasspor' a, daha sonra Nafi Bilaloğlu Futbol Okuluna, İnegölspo'ra ve son olarak da Kurtuluşspor' a çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzla ve öğrencilerimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu.