Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

YAPILAN TÜM HİZMETLER İNEGÖL İÇİN

Şehrin her bir noktasına dokunarak İnegöl'ü daha yaşanabilir bir kent haline getirmenin hesaplarını yapan İnegöl Belediyesi, şehrin dört bir tarafında çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezindeki kaldırım bordürlerini boyama işlemini başlattı. Küçük dokunuşlar ile büyük farkındalıklar yapmanın hedef alındığı bu uygulamada şehrin görünümüne farklı bir boyut kazandırılacağı belirtildi.

BORDO-BEYAZ RENKLERDEN OLUŞAN BOYAMA ÇALIŞMASI

Şehir merkezinde gerçekleştirilen uygulama hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban,

"Kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen bulvar ve caddelerdeki bordür taşlarını boyayarak yeniliyoruz.

Bordo ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü de oluşturuyor. Bu uygulama ile İnegöl sporumuzun Bordo-Beyaz renklerini de anımsatmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

UYGULAMA İNEGÖL'ÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK

İnegöl'ün güzelliğine güzellik katacak, kentin estetik ve görselliğine de ayrı bir güzellik sağlayacak bu çalışmaların artarak devam edeceğine vurgu yapan Taban,

"Şehir merkezinde gerçekleştirilen bordür boyama çalışmasının belediyemize yaklaşık maliyeti 20 bin TL'dir. Gönülden bağlı olduğumuz İnegöl için ne yapsak az. Ekiplerimiz şehrin dört bir tarafında çalışmaya devam ediyor. Son olarak ilçemizin pırıl pırıl modern ve bakımlı bir görünüme kavuşması için yaptığımız bu çalışmamızın şehrimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum" dedi.