Genel merkez ataması ile AK Parti İl Başkanlığına getirilen Ayhan Salman, yeni yönetimini oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

50 kişilik Bursa il yönetimi için bugüne kadar bin adet başvurunun olduğu öğrenilirken, yönetimde 2 tane İnegöllü ismin olacağı ifade edildi.

REKOR SAYILABİLECEK MİKTARDA BAŞVURU

Başkan Salman, Bursa'ya ve AK Parti'ye hizmet edecek en doğru isimleri belirlemeye çalıştıklarının altını çizerek, "Çok şükür yönetimimizde yer alarak, çalışmalarımızda aktif rol almak isteyen AK Parti ve Türkiye sevdalılarının çok büyük bir teveccühü var. Şu ana kadar rekor sayılabilecek miktarda başvuru aldık."

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu

SÜREÇ DEVAM EDİYOR

"Bu süreçte acele etmeden, partimizin istişare kültürüne uyarak, en doğru isimleri belirlemeye çalışıyoruz. İnşallah bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen her kademeden teşkilat mensuplarımızın da görüşlerini alarak en doğru kararları alacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde partimize ve ülkemize büyük hedeflerimize giden yolda gereken desteği verecek kadrolar kurulacak ve çalışmalarına başlayacaktır. Sürecin ve oluşacak olan yeni kadroların hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.