"GELECEK SİZLERSİNİZ"

Saadet, Bahçakaya, Hilmiye ve Muzal kırsal mahallelerinden gelen öğrencilerin ortak eğitim yuvası olan Gündüzlü ilk ve ortaokulu bahçesinde gerçekleşen teslim töreninde konuşan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği Onursal başkanı Fatih Bayram; "Sizin gibi kardeşlerimizle köprü kurmak için geçen yıl Doğubeyazıt'a giderek oradaki öğrencilerimizle tanıştık. Şimdi siz çocuklar, bizim okulumuza niçin ziyarete geldiniz diye merak ediyorsunuzdur. Çünkü biz bu köydeki çocukları, Filistin deki, Myanmar daki çocukları kendi çocuğumuz ve evladımız kabul ettiğimiz için hepinizle tanışmak için buraya geliyoruz. Devleti yönetecek geleceğin cumhurbaşkanı, milletvekili, bakanı, doktoru, avukatı, mühendisleri geleceğin anneleri çocukları yetiştirecek babaları sizler olduğunuz bizim size yardım yapmak ve destek olmak gibi bir mecburiyetimiz var."

Yemeğin tuzuna bakmak orucu bozar mı? Dil ucuyla yemeğin tadına bakılabilir mi? Yemeğin tuzuna bakmak orucu bozar mı? Dil ucuyla yemeğin tadına bakılabilir mi?

KIŞLIK GİYSİ HEDİYE ETTİLER

"Bizim ülke olarak aklı ve kalbi açık olaylara farklı bakabilen çalışan gayret eden sizin gibi güzel çocuklara ihtiyacımız var. Buradan son olarak bu projenin gerçekleşmesinde emeği olan başta ilçe milli eğitim müdürümüze, okul müdürümüze, muhtarımıza, öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. Müdür yardımcısı Muhsin Yılmaz ise "Ateş Karıncalarını kutluyorum böylesine güzel bir organizasyonla okulumuzun tüm öğrencilerine tek tek destek olmuş oldular. O yüzden ben bu projede katkısı olan çaba gösteren değerli dernek yönetimine ve ekibine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından paketler halinde hazırlanan kışlık giysilerin dağıtımı yapıldı.