TALİHSİZ BİR OLAY YAŞANMIŞTI

İnegölspor'da önceki yıl yaşanan talihsiz olayın ardından görevinden istifa eden Altyapı Sorumlusu Özgür Şahin ve beraberindeki ekip, yeniden İnegölspor çatısı altında göreve başladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Amatör Kulüpler Sorumlusu Mustafa Şeşka,

"Eşref Güç ağabeyimiz başkanlığında yola çıkan yönetim kurulumuz, her kulüp yönetiminin dilinde olan fakat uygulamada en sona bırakılan 'Altyapı önemli' cümlesini, lafta bırakmamak adına, ilk günden itibaren önemsemekte ve çalışmalarını sürdürmektedir. Yönetim görev dağılımında altyapı için görevlendirilen yöneticilerimiz, göreve geldikleri gündem itibaren gerekli analizleri yaparak, altyapı ekibinin oluşturulması adına çalışmalarını titizlikle sürdürmüş ve sonuçlandırmıştır."

ÖRNEK ALINACAK BİR KULÜP

"İnegölspor altyapısı geçmişten bugüne Türk futboluna birçok sporcu kazandırmıştır ve kazandırmaya da devam edecektir. Altyapılarıyla başarılı çalışmalar yürüten ve bizimde takdir ettiğimiz birçok kulüp bulunmaktadır. Ama altyapısında kendi çocuklarını yetiştirip çıkaran kulüp sayısı Yok denecek kadar azdır. İnegölspor'umuz altyapısında kendi çocuklarını yetiştiren örnek alınması gereken bir kulüptür."

KENDİ ÇOCUKLARIMIZ YETİŞMEYED EVAM EDECEK

"Altyapımızdan yetişen, altını çizerek söylüyorum İnegöl doğumlu 6 oyuncumuz 2017/2018 sezonunda toplam 82 maçta A takımımızda görev almıştır. Bu oran kendi çocuklarını yetiştiren kulübümüz için diğer kulüplere örnek olacak bir orandır. Buradan kendi çocuklarımızı yetiştiren İnegölspor altyapısında geçmişte görev yapmış tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz."

ÖZGÜR HOCA İLE YENİDEN

"Geçen sezon altyapımızda görev yapan tüm hocalarımıza İnegölsporumuza verdikleri emeklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Önceki dönemlerde hem altyapımızda hem de A takımımızda uzun süreler görev yapan, Özgür Şahin hocamız ile yaptığımız görüşmeler sonucu, anlaşarak altyapımızı kendisine ve oluşturduğu ekibine emanet ediyoruz. İnegölspor altyapısı kendi çocuklarını yetiştirmeye devam edecek diyor, Özgür hoca başta olmak üzere tüm hocalarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

TECRÜBELİ EKİP

Özgür Şahin hocanın ekibinde yer alacak isimler ise şu şekilde;

Vahap Şenol, Suat Güneş, Selahattin Esen, Caner Taban, Yunus Memiş, Eser Durak, Tacettin Elmas, Celalettin Barut, Murat Yakşi, İzzet Kaya, Murat Kışkan, Fatih Türkmen ve Eyüp Efe.

Özgür Şahin ise "Ekibimizde şuanda yaklaşık 15 tane hoca var. Buradaki oluşum tamamen İnegölspor altyapısının akademik lige girmesiyle ilgilidir. Federasyon bize Akademik Lige giremezsiniz demediği sürece ekibimizle bu amaç doğrultusunda çalışacağız. A Takım şampiyonluk parolası ile lige başladı. İnşallah önümüzdeki yıl PTT 1. lige çıktığımız zaman İnegöl altyapısının da donanımlı şekilde oraya hazır olması gerekiyor."

ALTYAPIYA ÖNCELİK VERİLECEK

"Bizim tüm gayretimiz bu doğrultuda olacak. Seneye A takım bir üst lige çıktığı zaman U-21 takımı devreye girecek. Çocuklarımızı donanımlı yetiştirirsek İnegölspor A takımında İnegöllü çocuklarımız bulunabilir. İnegölspor altyapısını daha ileri taşıma adına çalışacağız" dedi.

KİŞİSEL ÇEKİŞMELER BİZE ZARAR VERİR

Kırgınlık olup olmadığının sorulması üzerine konuşan Özgür Şahin,

Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor Bursaspor, Afyonspor Maçına Hazırlanıyor

"Bazı kişiler bunu farklı yöne çekmeye çalıştılar ama bizim gönlümüz rahat. Bu yapılan olay İnegölspor'a karşı yapılan bir şey değildi ya da Münür Kanar'a yönelik bir tepki değildi. Bir olayın sonucunda bu tepki yapıldı. Bizim ne İnegölspor ile ne de Münür Kanar başkanımızla ilgili problemimiz olmadı, olamaz da."

"İnegölspor hep olacak ve olmaya devam edecek. Kişisel çekişmeler bize zarar verir. Bu saatten sonra kulaklarımı her şeye tıkıyorum, işime odaklanacağım. En iyi şekilde işimi yapıp İnegölspor altyapısını daha iyi hale getirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu.