İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, farklı zamanlarda farklı iş kollarına yönelik olarak yaptığı denetimlere son olarak baharatçı ve aktarı ekledi.

26-30 Mart tarihleri arasında yapılan denetimlerde Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki denetim personeli mevcut işyerlerini tek tek kontrol etti.

10 işyeri denetimden geçerken, işyeri sahiplerine mevzuat gereği uyulması gerekenler hakkında ekipler tarafından gerekli uyarı ve ikazlar da yapıldı.

Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli

DENETİMLERDE DİKKAT EDİLEN HUSUSLAR

Denetimler kapsamında öncelikle iş yeri açma ve çalışma belgesi olmak üzere iş yerinin genel temizliği, , hijyenik kurallar, son tüketim tarihi geçmiş gıda ürünlerinin olup olmadığı, ruhsata aykırı faaliyette bulunup bulunulmadığı ile Sağlık Bakanlığından alınması geren yetki belgeleri hususlarına bakıldı. Yapılan tüm uyarılara rağmen yönetmeliğe uymayan iş yeri sahiplerine ceza-i müeyyide ile karşılaşacakları kendilerine bizatihi ekipler tarafından iletildi.

DEVAMI GELECEK

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, bundan sonra ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bu şehirde yaşamaktan mutluluk duymaları ve halkımızın gönül rahatlığı ile yaşamlarını sürdürmeleri noktasında bu tür denetimlere aralıksız devam edileceği de belirtildi.