CAMBAZ VE AKROBASİ GÖSTERİSİ

Yoğun katılımın olduğu çocuk şenliği ve program; çocuk şarkıları, ilahiler, skeçler, şiirler, akrobatik gösteriler ve yarışmalar ile anne babalara ve çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Gün boyunca şenlik alanında oynayan çocukların, akşam yapılan program sırasında hiçbir yorgunluk belirtisi olmadan programa coşkuyla katılmaları görülmeye değerdi. İzleyiciler, yeteneksizsiniz yarışması ile tüm Türkiye'nin tanıdığı Mithat Bar'ın sergilediği cambaz ve akrobasi gösterilerini nefeslerini tutarak izlediler.

‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı ‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı

ÇOK GÜZEL BİR YIL GEÇİRDİK

Zarafet Okulları Müdürü Göksoy Doğan program açılış konuşmasında; "Zarafet Ailesi olarak sosyal, kültürel, sportif ve akademik olarak çok güzel bir yıl geçirdik. Masa tenisi, yüzme, izcilik, müzik, değerler eğitimi ve daha birçok alanda yapmış olduğumuz faaliyetleri havalarında güzelleşmesi ile beraber okul dışına taşımaya başladık. Çocukların daha çok sosyal sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamak için yılsonuna kadar bu tür faaliyetleri devam ettirerek, her yerde ve zamanda fırsat eğitimini en iyi şekilde uygulamak istiyoruz. Bizler, neslimizin tek yönlü, sadece akademik başarıya odaklı, yüz yüze iletişimin ve etkileşimin az olduğu, değerlerinden uzaklaşarak sanal ortamlarda büyümelerine engel olmak için çocuklarımızı merkeze alarak, onlara gerçek oyun alanları, eğitim ortamları ve fırsatlar sunuyoruz"

ASIM'IN NESLİ

"Bildiğiniz üzere eğitim tohumdan çınara uzun bir süreçtir, bir yolculuktur. Bizlerde Zarafet Ailesi olarak bu yolculukta, eğitim-öğretimin her kademesinde çocuklarınızın yanında olmak ve onlarla beraber yürümek istiyoruz. Her alanda güçlü bir ülke olabilmek için, bilim ve teknolojinin ışığında, milli manevi değerlere sahip, saygı gösteren ve saygı gören, asla umudunu yitirmeyen, mücadelesinden vazgeçmeyen ve ufkunu karartmayan, "Asım'ın nesli" şuurunda bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Artık biliyor ve görüyoruz ki; "geri kalmış milletler ile gelişmiş milletler arasındaki fark iyi yetişmiş insanlardan ibarettir." Bir avuç yetişmiş insanınız varsa galip bir milletsiniz, yoksa mağlup bir milletsiniz demektir. Sadece kendine yetenle yetinmeyip, toplumu kalkındırabilecek ve topluma liderlik edebilecek bir nesil yetiştirmeye gayret ediyoruz. Tüm dünyaya ilim, irfan, adalet tevzi eden insanlar yetiştirerek lider bir ülke olmak için katkı sağlamaya çalışıyoruz"

SAĞLAM KARAKTER VE GÜZEL AHLAK

"Zarafet Ailesi olarak siz anne babalardan arzumuz; "bir anne babanın evladına bırakabileceği en güzel mirasın sağlam bir karakter ve güzel bir ahlak" olduğunu unutmamanızdır. Zira bu miras sağlam bırakılırsa bırakılan diğer maddi miraslarda yerli yerinde kullanılacak ve zayi olmayacaktır. Ayrıca anne babalar içinde inşallah bir sadaka-i cariye olacaktır. Sadece maddi miras bırakıldığında ise o mirasın hayra mı yoksa şerre mi kullanılacağı meçhuldür. Değerli anne babalar; yakın bir zamanda hizmete açacağımız ortaokulumuzla beraber, Anaokulumuz ve İlkokulumuz ile, geleceğimizi emanet edeceğimiz, belki de bizlere ahiret sermayesi olacak çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi görevine, her alanda güçlü ve tam donanımlı olan "Zarafet Okulları olarak talibiz. Siz anne babalara İlahi bir emanet olarak verilen çocuklarınızı bizlerde sizlerden emanet olarak alıyoruz ve emanetinizin emin ellerde olacağını unutmamanızı istiyoruz. Rabbimiz, inşallah sizleri güzel miraslar bırakan anne babalardan ve bizleri de bu neslin yetişmesine vesile olan öğretmenlerden eylesin." dedi.

HAYRAN KALDI

Zarafet Okullarının daveti ile İnegöl'e gelen ve program yapan Hüseyin Goncagül ise; İnegöl'e ilk defa geldiklerini ve gösterilen yoğun ilgiye, çocuklarda gördüğü enerjiye hayran kaldığını belirterek, kendilerini İnegöl Çocukları ile buluşturan Zarafet Okulları yöneticilerine çok teşekkür ettiğini, İnegöl'ü tanımanın ve İnegöl'de Zarafet Okulları gibi bir kurumun var olduğunu öğrenmenin kendilerini çok memnun ettiğini belirtti.

KILIÇ'TAN TEŞEKKÜR

Program sonunda Hüseyin Goncagül ve Ekibine hediyelerini takdim eden Vakıf Başkanı ve aynı zamanda Zarafet Okulları Kurucusu Semih Kılıç; böyle güzel bir günü yaşatan öğretmenlere, çocuklara, okul yönetimine ve Hüseyin Goncagül'e, programa katılan tüm misafirlere teşekkürlerini sundu. Tüm çocukların, İnegöl Kültür Vakfı Yönetiminin ve Zarafet Okulları Yönetiminin birlikte sahnede vermiş oldukları dev fotoğraf ile program sonlandı.