Son 2 haftada önemli galibiyetler elde eden İnegölspor, sezonun ilk yarısının son maçında sahasında Sivas Belediyespor'u konuk edecek. Cumartesi günü İlçe Stadında saat 13.30'da oynanacak olan maça Bordo Beyazlı temsilcimiz iddialı hazırlanıyor.

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Teknik Direktör Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

"Geldiğimiz durum itibariyle camia olarak memnunuz. Çok çalışarak bu pozisyona geldik. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bu haftada zor bir maç oynayacağız.

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

Bana göre ligin dengelerini değiştirecek maçlardan bir tanesi. Zor bir maç olacak ama her zaman biz zoru seviyoruz. Onun için zoru başarmak istiyoruz."

"Devreyi 31 puanla kapatıp, üst sıraları biraz daha zorlamak istiyoruz. Bu maç bize ikinci devre için moral kaynağı olacaktır.

Her zamankinden daha fazla taraftarlarımızı bu maçta görmek istiyoruz. Onların desteğiyle inşallah 3 puanla bu haftayı kapatacağımızı umuyorum" diye konuştu.

BAKAN'A İNEGÖLSPOR FORMASI

Bu arada İnegölsor yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti. Ziyarete ilişkin kulübün resim internet sitesinden yapılan açıklamada;

"İnegölspor'umuzun Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyelerimiz, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek takım formamızı hediye etiler" ifadelerine yer verildi.