RAKİP; AMED SPORTİF FAALİYETLER

İnegölspor zorlu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürürken; Teknik Direktör Fatih Akyel yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

"Oyuncularımız 3-4 haftadır müthiş bir mücadele örneği gösteriyor. Mücadeleden ziyade kazanılacak futbol oynuyoruz. Müthiş futbol oynuyoruz. Kaybettiğimiz son 3-4 maçı aslında kazanmayı hak ettik ama maalesef sonuca gidemedik. Futbol anlamında bütün rakiplerimize karşı üstün oynadık ama sokra gidemedik. Zamanla bunu da yapacağız. Bunun üstesinden geleceğiz. Oyuncularım özveriyle çalışıyor. Herkes bütün özverisiyle çalışıyor."

Ligin ilk devresinin sonuna doğru geliyoruz. Amed deplasmanı zor bir deplasman. Kolay bir maç olmayacak. Biz oradan puan yada puanlarla dönmeye çalışacağız. Elimizden gelen mücadeleyi orada da göstereceğiz. Raif sarı kart cezalısı. Yeni yeni düzelen oyuncularımızdan Kemal ve Cengiz var. Takıma yeni takıldılar. İnşallah biran önce toparlanıp, yolumuza devam edeceğiz.."

HOCA İSTİFA ETTİ

Aston Villa penaltılarla yarı finalde Aston Villa penaltılarla yarı finalde

Bu arada Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, son 2 ayda çok yıprandığını belirterek, görevinden istifa etti.