BU YIL 4.'SÜ DÜZENLENDİ

Bu yıl dördüncü gerçekleştirilen Hayriye Köyü geleneksel iftar yemeği geçtiğimiz cumartesi akşamı Hayriye Mahallesi meydanında gerçekleştirildi.

600 KİŞİ KATILDI

Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı

Hayriye Köyü Gürcü Kültürü ve Turizm Derneği'nin organize ettiği ve yaklaşık 600 kişinin katıldığı yemekten önce tasavvuf müziği sunumu ve okunan dualarla misafirler mest oldu

YOĞUN KATILIM

Yemeğe İnegöl Belediye başkan yardımcısı Eşref YİĞİT, Jandarma Komutanı Uğur BAŞ , İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İNANÇ ,İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim EKREN , Bursa Büyükşehir Belediye meclis üyesi Nedim BAYRAM, İnegöl Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdür Sinan Kağan , Bursa Batumlular Dernek başkanı Eşref ŞENTÜRK , İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin KORKMAZ , İnegöl Genç İş Adamları Derneği Başkanı Hakan ÖZDEMİR , İnegöl Terziler Odası başkanı Selim MALÇOK , Or-Koop. Birlik başkanı İlhami İLHAN ve ilçe siyasi parti temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra açık havada konuklara çay ve çekirdek ikram edildi .

VOLEYBOL TURNUVASI DA BAŞLADI

Teravih namazı sonrası, köy meydanında oynanan halk oyunları, geceye ayrı bir renk kattı . Kısa bir eğlenceden sonra Hayriye Köyü geleneksel 2. Mahalleler arası voleybol turnuvasının açılışı da gerçekleştirildi.