Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi! Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi!
İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK

Antalya kampını değerlendiren Yıldırım, kamp öncesi oyuncuların fiziksel kaybının olmadığını belirterek; “Özellikle 2. etap kampında aramıza yeni katılan Ersel ve Cihan’ın uyumuna dikkat ettik. İyi bir çalışma dönemi geçirerek ligin 2. yarısına hazırlandık. “dedi.

İKİ OYUNCUNUN DA KATKISI OLACAK

İstediği transferlerin yapıldığını belirten Yıldırım, “Şu anda eksiğimiz yok. Ersel ve Cihan tanıdığımız isimler. Yönetime de transferlerden dolayı teşekkür ediyorum. İki oyuncunun da bize katkısı olacaktır.” İfadelerini kullandı.

TEK FORVETLİ OYNAYACAĞIZ

Yeni transferlerin ardından takım kurgusunda değişiklik yapmayacağını da dile getiren Şaban Yıldırım, “Cihan oyun karakteri olarak savunma da yapabilen bir oyuncu. Savunma anlamında sistem değişikliği yapmayacağız. Ama top bizdeyken daha iyi işler yapacak bir oyuncuyu kadromuza kattık. Tek forvetli sisteme devam edeceğiz.” Dedi.

KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Hafta sonu oynanacak Pazarspor karşılaşmasını da değerlendiren Yıldırım, “Pazarspor sezon başına göre oturmuş bir takım. Geçen yıldan beri istikrarlı şekilde devam ediyorlar. İstikrarı olan takımlar zaman içerisinde düzen oturtuyorlar. Kazandığı puanlarda bunu gösteriyor. Ama bizimde şampiyonluk için kazanmamız gerekiyor. İnegöl şampiyonluğu hak ediyor. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Sezonun bizim açımızdan iyi geçmesini temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.

BELKİ BİZ ÖNE GEÇERİZ

Son olarak Göztepe ve Bandırmaspor’un yaptığı transferleri değerlendiren Yıldırım, “Her takım kendi planlarını yapıyor ama ben devre arasında çok fazla oyuncu alınmasından yana değilim. Oturmuş bir takıma 1-2 takviye yapılır ama 7-8 transferin uyum süreci gerektirdiğini düşünüyorum. Belki biz de bu arada öne geçeriz.” Dedi.