Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret
Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yıldırım, sezona evlerinde başlamayı istediklerini ifade ederek; “Evimizde başlamak benim de istediğim şeylerden biriydi. Bunun dışında falan takımla ilk hafta oynamışsın, filan takımla son hafta oynamışsın. Bunlar çok ilgilendiğimiz şeyler değil. Her zaman söylediğimiz şeyler var, biz doğru çalışarak iyi bir takım olmak istiyoruz. Transfer döneminde yapmamız gerekenleri büyük ölçüde yaptık, şimdi sahada çalışmalarımız sürecek. Bu bizim için avantaj olacak. Çünkü oyuncularımızın çoğunluğu elimde olarak kampa gideceğiz. Fikstürle ilgili değerlendirme yapmakta hem şimdiden doğru değil hem de çok ilgilendiğimiz bir konu değil. Bizim hedefimiz bir üst lige çıkmak.”dedi.

ZEVKLİ LİG OLACAK
Zevkli bir lig olacağını düşündüğünü ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu: “Bizim grubumuzda iddialı takım sayısının kayıt üzerinde en azından fazla olduğu bir grup. O bakımdan zevkli bir lig olacak. Bizde kendi planımızın şuan işlediğinden mutluyuz. Bizim çok istediğimiz bu. Transfer listemizde istediğimiz oyunculara büyük oranda kavuştuk. O yüzden hem yönetim kurulumuza hem başkanımıza hem de belediye başkanımıza bu anlamda gösterdikleri bu hızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu transfer listesinin bütün sorumluluğu bize ait.”

İnegölspor’da yeni sezon planlamasına dahil edilmeyen Gökhan Güleç ile ilgili Bordo Beyazlı kulübün yeni Teknik Direktörü Şaban Yıldırım “Gökhan futbolu bırakıyor” açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından Gökhan Güleç de bir açıklama yaptı ve PTT 1. Lig’de futbola devam edeceğini duyurmuştu.

GÖKHAN’I KADRODA DÜŞÜNMÜYORUZ
Yıldırım, daha önce Gökhan Güleç’in futbolu bıraktığına dair yaptığı açıklamayla ilgili de şunları söyledi: “Bana gelen bilgi öyleydi. Haberden sonra Gökhan beni aradı. Hocam ben futbolu bırakmayacağım, siz böyle bir açıklama yapmışsınız dedi. Ancak bize gelen bilgi o şekildeydi. Biz bir kadro planlaması yapıyoruz. Elimizde kimler var diye bakıyoruz. Gökhan Güleç’le ilgili bize gelen bilgi o şekildeydi. Gökhan’da 2 buçuk ay boyunca bu konuyla ilgili bir şey konuşmamış. Geçen yıl da uzun süredir sakattı. Benim niyetim kendisini zor duruma düşürmek değildi. Bana gelen bilgi o şekildeydi. Ben de özel bir açıklama yapmadım, soru üzerine yanıtladım. Kendi vereceği karardır futbolu bırakıp bırakmayacağı. Ancak biz Gökhan’ı kadroda düşünmüyoruz.”