Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı... Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı...
İnegöl ve Yenişehir’de laminant parke, çelik kapı ve mutfak malzemeleri gibi birçok alanda hizmet veren Yaprak Parke, müşterileri için özel bir kampanya düzenledi. 300 lira ve üzeri alışverişlerde verilen hediye kuponları ile sıfır kilometre bir otomobil yapılacak çekilişle talihlisini bulacak.

ÇEKİLİŞ 15 KASIM’DA
Araç kampanyası hakkında bilgi veren Yaprak Parke İşletme Müdürü Nihat Bayraktar, “Kampanyamız 9 Haziran tarihinde başladı ve 31 Ekim 2014 tarihinde sona erecek. Aracı kazanacak talihlimiz ise 15 Kasım tarihinde Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Mağazalarımıza gelerek 300 lira ve üzeri nakit yada kredi kartıyla alışveriş yapan her müşterimiz çekilişe katılmaya hak kazanacak. Duvar kağıdı, laminant parke, çelik kapı, iç kapı ve mutfak mobilyası alan müşterilerimizin faydalanabileceği çekilişin sonunda talihli müşterimize sıfır kilometre bir Hyundai İ10 otomobil hediye edeceğiz. Kampanyamız Yenişehir şubemizden yapılan alışverişlerde de geçerli olacak. Kampanyamızın tüm İnegöl ve Yenişehir için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.