İNEGÖL’DE BUGÜN HAVA NASIL?

(04 Mayıs 2024 Cumartesi)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre güncel ve son dakika İnegöl hava durumu tahminlerine bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. İnegöl’de bugün hava nasıl? İnegöl’de bugün yağış var mı? İnegöl’de sıcaklık kaç derece?

Inegöl Hava 04.05.24İNEGÖL HAVA DURUMU

İnegöl’de en düşük hava sıcaklığı: 8

İnegöl’de en yüksek hava sıcaklığı: 19

İnegöl Hava Durumu 04.05.24İNEGÖL METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı, bu sabah saatlerinde Bursa'dan başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren bölge geneline yayılacağı tahmin edilmektedir.

Genç Gazete Hava Iyice Serinledi, Yağışlar Devam Edecek Mi X (1)

İNEGÖL HAVA SICAKLIĞI: 1 - 3 derece azalması beklenmektedir.

İNEGÖL RÜZGAR: Batı ve güneybatı yönlerden, öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ve orta kuvvette, öğle saatlerinde Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde ise kısa süreli kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir.

Genç Gazete Hava Iyice Serinledi, Yağışlar Devam Edecek Mi X (2)

İNEGÖL ZİRAİ DON UYARISI: 05.05.2024 Pazar gününden itibaren hava sıcaklığının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Buna bağlı olarak 06.05.2024 Pazartesi sabah saatlerine kadar Bursa, Bilecik ve Kütahya çevrelerinde, 07.05.2024 Salı sabah saatlerine kadar ise Eskişehir çevreleri ile Bursa’nın güney ilçelerinde hafif kuvvette zirai don hadisesi bekleniyor.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Genç Gazete Hava Iyice Serinledi, Yağışlar Devam Edecek Mi X (3)

Son İnegöl, güncel İnegöl, gündem İnegöl, İnegöl’de bugün, online İnegöl haberleri, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri, İnegöl haber öğrenmek için TIKLAYINIZ        

İnegöl'de Heykel Önünde Çadır Eylemi! İnegöl'de Heykel Önünde Çadır Eylemi!

 

Kaynak: Meteoroloji Genel Müdürlüğü