Yüzlerce velinin ve binlerce taraftarın geldiği bu sahada defalarca tuvalet sorunu gündeme getirilmesine rağmen hiçbir adım atılmadı. Ne Spor Müdürlüğü ne de sorunun aktarıldığı İnegöl Belediyesi çare üretmedi. Daha önce bulunan konteyner tuvalet ise yenileme çalışmaları sırasında söküldü. 

Togo Style, ICFF 2024 Fuarında İnegöl'ü Temsil Ediyor Togo Style, ICFF 2024 Fuarında İnegöl'ü Temsil Ediyor


Çoğunluğu kadınların oluşturduğu veliler neden tuvalet yapılmadığını merak ediyor. Siyasiler aracılığı ile  iletilen tuvalet konusunda çok sayıda söz alınmasına rağmen çivi dahi çakılmaması tepkilere neden olurken, tuvalet ihtiyacı olan anne ve babaların büyük zorluklar çektiği görülüyor. 

222-4
Veliler bölgede 4’er kişilik bay ve bayan tuvaletlerinin çok fazla maliyeti olmayacağını dile getirirlerken, bu konuda neden tuvalet yapılmadığının açıklanmasını istiyorlar. İnegöl Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğünü göreve davet eden veliler, “Bölgede tuvaleti olan kafe tarzında başka işletmede yok. En yakın tuvalet  300 metre mesafedeki tesis binasında. Burayı sporcular kullanıyor. Bizlerin ve özellikle kadınlarımızın buraya girmesi imkansız. Tek seçenek bölgede ki mobilya firmalarına girmek. Buda mümkün değil. Konunun ilgili makamlara çok kez aktarıldığını öğrendik. Neden tuvalet yapılmıyor?” şeklinde konuştular.

İnegöl haberleri

Editör: Umut Gökdaş